NHL Stenden Hogeschool Academie Media Commerce & Ondernemerschap

NHL Stenden Hogeschool zoekt per direct voor de lectoraten van de Academie Media, Commercie en Ondernemerschap een

Project Support Officer (PSO)

0,6 fte

Wil jij deel uitmaken van de boeiende wereld van onderzoek en onderwijs? Ben jij enthousiast over het ondersteunen van docent-onderzoekers en lectoren? Met jouw ervaring in administratieve projectbegeleiding ben jij een essentiële schakel in het onderzoek van onze lectoraten.

Wie zoeken wij
We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van projectmanagement in onderzoeksomgevingen die graag een bijdrage wil leveren aan maatschappelijk relevante projecten.  

Waar ga je aan de slag
De Academie Media, Commerce & Entrepeneurship bestaat uit de clusters Creative Business, Communicatie, Commerciële Economie en Ondernemerschap & Retailmanagement. Er worden 4 bacheloropleidingen, 4 associate degrees en 2 masters gegeven. Een aantal opleidingen worden ook duaal aangeboden. Ook kent de academie 2 lectoraten (Lectoraat Organisations and Social Media en Lecoraat Transformational Media) en wordt gebruik gemaakt van het Centre for Entrepeneurship. Het lectoraat Transformational Media dat zicht richt op het onderzoeken van de bijdrage die media en communicatie kunnen spelen bij het aanjagen van de maatschappelijke transities en het lectoraat Organisations and Social Media onderzoekt de vorm en impact van online interactie op organisaties en burgers, met als doel betekenisvolle oplossingen te creëren voor communicatie, zowel online als offline.

Binnen dit economisch domein studeren circa 3.050 studenten en werken 230 medewerkers vanuit onze locaties Emmen, Leeuwarden en Amsterdam. Een aantal minoren binnen de academie worden aangeboden op onze Grand Tourlocaties in Zuid-Afrika, Thailand en op Bali.

Wat ga je doen
Bij deze lectoraten werken gemotiveerde docent-onderzoekers aan projecten die (deels) gefinancierd worden vanuit subsidies en andere geldstromen. Als Project Support Officer werk je primair als administratief ondersteuner van projecten voor de lectoraten Transformational Media en Organisations & Social Media. Dit omvat onder andere het bewaken van de voortgang van planningen, het signaleren van knelpunten op organisatorisch gebied, het beheren van documentatie en databestanden, en het verzamelen en delen van informatie. Je draagt bij aan verbetervoorstellen over het administratieve proces van de projecten, levert informatie aan voor het opstellen van  begrotingen en declaraties, stelt de projectcommunicatie op, organiseert overleggen en bijeenkomsten, en beheert de urenadministratie.

Profielschets:

  • We zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau en tenminste een afgeronde MBO -opleiding.
  • Je hebt ervaring met subsidieaanvragen (of motivatie om je hierin te verdiepen) in onderwijs /onderzoek omgevingen. 
  • Ervaring en plezier in het maken en bewaken van begrotingen t.b.v. subsidietrajecten.
  • Je hebt goede computervaardigheden en bent zeer vaardig in Word en Excel.
  • Je bent communicatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt vaardigheid in het beheren van meerdere prioriteiten en het werken onder tijdsdruk.
  • Er is aandacht voor detail en nauwkeurigheid.
  • Je hebt uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.
  • Je houdt van organiseren, plannen en rekenen.
  • Ervaring met projectmanagement tools is een pré.

Wij bieden je
Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.631,83 (schaal 7 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een ‘global netwerk approach’. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen. Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Reageren
Ben jij de enthousiaste en inspirerende collega die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatieknop t.a.v. Bianca Harms, (bianca.harms@nhlstenden.com) en Deike Schulz (deike.schulz@nhlstenden.com), onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3298 AMCO.

Procedure
Je kunt tot en met 16 mei reageren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 11 juni

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Bianca Harms, Lector Transformational Media ,telefoon  06-24472850

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Regio:

  • Friesland
  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

16-05-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Bianca Harms

mobiel: +31 (0)6-19273630

Bedrijfspagina:

http://www.nhlstenden.com

Kantooradres:

Rengerslaan 8-10 8917DD Leeuwarden